SOSYAL MEDYADA MAGİDER

Başkan’dan

MAGİDER Dernek Başkanı'nın Mesajı..

magid-ayberk-alogluManisa Girişimciler Derneği olarak bu sene 6. yılımızı yeni yönetimimiz ve kurucu üyelerimizle kutluyoruz.

İlk olarak 1. Dönem MAGİDER Kurucu Başkanı Sayın Murat KÜMÜŞTEKİN’ e kendisinden görevi devraldıktan sonra 2 yıl boyunca son derece başarıyla yürüten bir önceki Yönetim Kurulu Başkanımız Tolga Tunç ÇALIŞKAN ‘a ve  yönetim kurulu üyelerine verdikleri emek ve özverili çalışmaları için teşekkür ederim.

MAGİDER her geçen gün kendisini yenileyen daha iyiye adım atmak için yoğun çaba harcayan bir temponun içerisindedir. Hepinizin bildiği gibi ülkemizin en önemli sorunu işsizliktir ve işsizliği yenecek en önemli güç girişimciliktir.

Yeni dönemde ortaya koyduğumuz iddialı ve güçlü projeleri yaşama geçirmek için büyük bir uğraş vermekteyiz. Önceki yönetimlerin derneğimize kazandırdığı ivmeyi de arkamıza alarak daha çok çalışacak daha çok üreteceğiz. Öncelikli hedefimiz özellikle genç girişimciliği özendirmek; bilgi, finans ve üretim sürecinde katkı sunmak.

MAGİDER olarak çalışma arzumuz ve azmimiz her geçen gün daha çok büyümektedir.

Ahmet Ayberk ALOĞLU
MAGİDER Yönetim Kurulu Başkanı