SOSYAL MEDYADA MAGİDER

Manisa Girişimciler Derneği

magid-logo2009 yılında kurulan derneğimiz; Manisa’da ki ticaret ağına destek olmak amacı ile kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana bir çok projelere imza atmış ve günümüzde halen daha yeni projeler ile Manisa’nın ticaretine yön veren bir kollektif bir dernektir.

Hiç bir siyasi ideoloji barındırmayan derneğimizde üye olan kişilerin dernek dışındaki siyasi faaliyetlerini derneğin içine ve dernek projelerine yansıtmamaktadır. Zaten MAGİDER’in işi siyaset değil Manisa Ticareti ve Türkiye Ekonomisine destek vererek lokomotif görevi üstlenmektir. Üzerimizdeki bu ağır yükün sorumluluğu ve bilincinde hareket etmekteyiz.

Peki Neden Girişimcilik?

Ekonomi yazınında üretim faktörlerinin en önemli unsurlarından birisi olan Girişimcilik, ülkemizde de son yıllarda en çok üzerinde konuşulan konuların başında gelmektedir.

Girişimci olmadan üretim faktörleri bir şey ifade etmez. Ekonomik büyümede en önemli unsurlardan birisi olan Milli Gelirin arttırılması, girişimcilerin yapacağı üretim faaliyetleri sonucu gerçekleşecektir.

Türkiye, dünyanın en hızlı büyüyen ve gelişen ülkelerinden birisidir. Ülkemizin yakın zamandaki hedefi dünyanın ekonomik büyüklükte ilk 10 ülke arasına girmektir. Bu hedefe ancak girişimciler sayesinde ulaşılabilecektir. Bu amaçla girişimcilerin eğitimini ve her alanda desteklenmesi ülkemiz geleceği açısından büyük önem arz etmektedir.

Nüfusun %58’i 35 yaşında olan genç Türkiye’nin, Cumhuriyet’imizin 100. Yılındaki hedeflere ulaşmasındaki en büyük gücünü bu geçlerimiz oluşturmaktadır. Sizlerden bu ülkenin girişimcileri olarak ricamız desteklerinizi bizlerden esirgememeniz ve her daim yanımızda olmanızdır.

AMAÇLARIMIZ:

Sanayi ve üniversiteler arası bağları kuvvetlendirerek samimiyeti ve dostluğu arttırmak,

MAGİDER Üyelerini farklı platformlarda buluşturmak ve kaynaştırmak,

Gençleri girişimciliğe özendirmek, iş kurmalarına yardımcı olmak, gerektiğinde danışmanlık yapmak, teknik,mesleki ve sosyal açıdan gelişmelerini sağlamak,