SOSYAL MEDYADA MAGİDER

Manisa Girişimciler Derneği

magid-logo

HAKKIMIZDA

Manisa Girişimciler Derneği, kentteki girişimci ruhunu yaygınlaştırmak, gençleri girişimciliğe özendirmek ile kentin ticari ve sosyal kalkınmasına destek olmak amacıyla proje üretmek için kurulmuştur.

2009 yılında kurulan Manisa Girişimciler Derneği, kurulduğu günden bu yana birçok önemli projeye imza atmış ve ticaret sektörüne yön vermeyi amaçlamıştır.

Tüm siyasi partilere ve ideolojilere eşit uzaklıkta olan MAGİDER’in tek amacı Manisa ile Türkiye ticaretine ve girişimcilere destek vermektir.

Derneğimizin amaçları arasında anayasamızın öngördüğü esaslara ve Atatürk ilke ve devrimlerine uygun olarak girişimcilik ruhunu yaygınlaştırmak ve gençleri girişimciliğe özendirmek yönünde eğitim faaliyetleri düzenlemek, Manisa’nın ticari, sınai, sosyal ve kültürel kalkınmasında proje üretmek ve her türlü yardımda bulunmak, girişimciler ile melek yatırımcıları buluşturmak, MAGİDER üyeleri arasında işbirliği sağlamak ve gerektiğinde mentörlük yapmak yer almaktadır.