SOSYAL MEDYADA MAGİDER

MAGİDER ÖĞRENCİ KOLLARI

magider-öğrenci-kolları

CBÜ-MAGİDER Topluluğu, Manisa Girişimciler Derneği’nin (MAGİDER) üniversite gençlik koludur.Üniversite yaşamında kariyer planlamalarına başlayan sosyal,aktif ve girişimci ruha sahip gençlerin istekleri doğrultusunda alanında uzman kişiler tarafından gerçekleştirilmek üzere söyleşi ve konferans organizasyonları,bölüm fark etmeksizin staj imkanları, Elginkan Vakfı öncülüğünde yine sizlerin taleplerine bağlı olarak gerçekleştirilecek sertifikalı eğitimler,başta Manisa OSB olmak üzere bir çok fabrikaya teknik geziler, grup üyelerinin muhteşem anılar biriktirebileceği kahvaltı,yemek,parti,konser organizasyonları vb. gerçekleştirmek için çalışan, üyelerinin tamamının üniversite gençliğinden oluştuğu topluluktur.

VİZYONUMUZ
Farklı sektörlere liderlik eden üyelerinin olduğu,yapılan projeler ve elde edilen başarılarla gelecek üniversite gençliğine ilham kaynağı olabilen bir topluluk hatta bu topluluktan da öte bir kültür olabilmek.

MİSYONUMUZ
Arkasında milyonlarca lira ciroya sahip 35 farklı sektörden 64’ün üzerinde şahıs ve şirketin desteklediği topluluğumuzun ve gençliğimizin gücüyle ilerideki iş hayatınız ve sosyal yaşamınıza ışık tutabilmek.
Bu uğurda gençliğe yani sizlere olan güveni ve desteğiyle MAGİDER yönetim kuruluna,hiçbir karşılık beklemeksizin maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen başta Celal Bayar Üniversitesine, Celal Bayar Üniversitesi Eğitim Vakfına, Elginkan Vakfına ve adını saymakla bitiremeyeceğimiz destekçilerimize ve siz geleceğin lider girişimcileri üyelerimize bir teşekkürü borç biliriz.